Den här sidan är begränsad, vänligen testa i en annan webbläsare.

Fri frakt inom Sverige vid köp över 500kr

Cart 0

Du har nått gränsen för fri frakt Du har 500 kr kvar för fri frakt
Lägg till anteckning för order
Är det här en gåva?
Inga fler produkter finns tillgängliga

Produkter
Kombinera med
Delsumma Kostnadsfritt

Moms beräknas i kassan

Om Essentia

På Essentia vill vi vara en kraft för transformation, en katalysator för möjligheter och en inspirationskälla för att skapa ett liv i harmoni och välmående med vårt holistiska koncept. Vi kombinerar transformerande coachning med hälsofrämjande hudvård & produkter.

Vi strävar efter att vara en drivande kraft för ökat välmående hos människor. Genom att medvetandegöra och inspirera till hållbara förändringar i livsstilen vill vi skapa en värld där varje individ kan blomstra och uppnå sin sanna potential.


Varje dag arbetar vi för att hjälpa människor och företag att upptäcka insikter om tankar, beteenden och vanor. Genom coachande samtal och kvalitativa, hälsofrämjande produkter strävar vi efter att guida och stödja människor på deras resa mot en mer medveten livsstil och inre balans. Vi är övertygade om att genom att vårda det inre, kan vi möjliggöra för det yttre, och därigenom skapa en hållbar förändring för varje individ vi når.

VISION

Vår Vision

Vi strävar efter att vara en drivande kraft för ökat välmående genom att medvetandegöra och inspirera till en hållbar livsstil.

Genom att erbjuda transformerande coaching såväl som hälsofrämjande högkvalitativa produkter och hudvård.

Våra produkter och tjänster är utformade för att stödja ditt välmående på alla nivåer.

MISSION

Vårt Mission

Vi hjälper människor att upptäcka insikter om sina tankar, beteenden och vanor genom transformerande coaching och erbjuder högkvalitativa hälsofrämjande produkter. Vårt mål är att guida och stödja människor på deras resa mot en mer medveten livsstil och inre balans.

Vi är övertygade om att genom att vårda det inre, kan vi möjliggöra för det yttre och därigenom möjliggöra en hållbar förändring.