Den här sidan är begränsad, vänligen testa i en annan webbläsare.

Fri frakt inom Sverige vid köp över 500kr

Cart 0

Du har nått gränsen för fri frakt Du har 500 kr kvar för fri frakt
Lägg till anteckning för order
Är det här en gåva?
Inga fler produkter finns tillgängliga

Produkter
Kombinera med
Delsumma Kostnadsfritt

Moms beräknas i kassan

Blomstra med transformerande coaching - för dig som vill skapa en sann framtid.

Transformativ coaching är en djupgående process som hjälper dig att identifiera och övervinna hinder, utforska dina inre styrkor och skapa en klar vision för ditt liv.

Vill du bli av med gamla programmeringar som skapar motstånd i ditt liv? Är du trött på att kämpa? Vill du att liv ska handla om flöde, tillit & lätthet?

METOD

Vår coaching-metod

I våra samtal ligger fokus på att öka din medvetenhet och genom kraftfulla frågor och speglingar initiera förändring inom de områden du önskar.

Några av våra metoder

Hälso- & livsstilscoaching

Låt oss hjälpa dig att finna balans i den livsstil du har idag. Vi kartlägger områden som är i behov av förändring och hjälper dig uppnå bästa resultat.

Transformerande coaching

Vår transformativa djupgående coaching erbjuder dig verktygen du behöver för att påbörja och fullfölja resan mot din sanna potential.

Hälsofrämjande produkter

Vår holistiska
approach gör att vi arbetar för att stärka hela individen, inifrån och ut, genom högkvalitativa hälsoprodukter & hudvård.

Kostnadsfri konsultation - 20 min

Se om vi är en match och vad vi kan hjälpa dig med! Läs recensioner vad andra sagt och kunnat få hjälp med här.

5 SAMTAL

Transformerande Coaching

Din verklighet är en spegelbild av det som pågår inom dig. Där börjar allt.

Vår transformativa coaching erbjuder dig
Verktygen och stödet du behöver för att skapa bestående förändringar och uppnå DIN sanna potential. Transformativ coaching är en djupgående process som
hjälper dig att identifiera och övervinna hinder, utforska dina inre styrkor och skapa en klar vision för ditt liv.

Vad kan du uppnå med Transformativ Coaching?

Ökad självmedvetenhet: Genom att förstå dina tankar, känslor och beteenden bättre, kan du börja fatta mer medvetna och sanna beslut.

Förbättrad självkänsla & självförtroende: Vi hjälper dig att bygga upp din självkänsla och ditt självförtroende, så att du kan ta kontroll över ditt liv och känna dig säker i dina beslut.

Tydliga och uppnåbara mål: Med vår hjälp blir målsättningen enkelt och vi ger dig verktygen för att hålla dig motiverad och fokuserad under hela
vägen.

Bättre relationer: Genom att förbättra din självmedvetenhet och kommunikativa färdigheter
kan du skapa djupare och mer meningsfulla relationer med människor omkring dig.

Ökad motivation och handlingskraft: Vi hjälper dig att hitta din inre drivkraft och
omvandla den till handling. Oavsett om det gäller karriär, personliga mål eller
hälsa så ger vi dig stödet att ta de nödvändiga stegen framåt.

Hos Essentia Hälsa kombinerar vi vår expertis inom transformativ coaching med en holistisk syn på välbefinnande. Våra coacher är erfarna och engagerade i att stödja dig på din resa mot självförverkligande & harmoni.

Låt oss skapa den förändring du önskar. Vi ser fram emot att vara en del av din utvecklingsresa!


6 MÅNADER

Hälso- & livscoaching

Din viktigaste investering du kan göra är i dig själv.

Den viktigaste investeringen du kan göra är i din hälsa och livsstil. 

Under 6 månader träffas vi online eller på överenskommen plats för att arbeta med dina vanor, beteenden, tankar och hälsohistorik. Vi kommer se över vilket område som är mest angeläget att fokusera på och du får sätta mål att arbeta mot under kommande månader.  

Mycket av processen sker mellan våra möten men vi finns alltid där som stöd och bollplank. En viktig del i coaching är återkoppling och ansvarstagande där vi ser till att processen går framåt genom att följa upp din utvecklingsprocess. Utmaning och definiering av blindspots är lika viktiga delar till denna coaching.

Vi möter dig där du är och vi arbetar med det som är mest angeläget för dig. Områden som vi kan arbeta med är bl.a. karriär, utbildning, relationer, stress, kost, sömn, rörelse, spiritualitet m.m.

Läs mer om oss här.

Vad kan du förvänta dig av coachingen?

Av denna coaching kan du förvänta dig nya insikter om dig själv och en förståelse för
hur du fungerar i din miljö samt vad som påverkar dina vanor och beteenden. Många beskriver resultatet som ett uppvaknande och att man fått större klarsynthet i områden i livet som tidigare gått på autopilot. En större känsla av autonomi, motivation och styrka är andra ord som används av tidigare klienter.


Under fyra månader med Charlotte har jag lärt mig att bryta ner överväldigande förändringar i mindre, hanterbara steg och förstå vad jag verkligen vill och behöver. Hennes speglingar och frågor har hjälpt mig inse min egen förmåga och intuition, och jag rekommenderar henne varmt till alla som vill skapa förändring i sitt liv och följa sitt hjärta.

Paola
Om Coaching

Jag trodde att jag behövde en PT för att komma i form, men med bra kost och att lyssna på min kropp har jag nu en sund och hållbar livsstil. Tack Charlotte för din vägledning och våra samtal som har lett mig till äkta hälsa och en djupare känsla för min välmående.

Erna
Om Coaching